Green Matchmaking event: Bedrijf ontmoet student voor duurzame samenwerking

Wanneer

13/04/2021    
09:00 - 17:30

Waar

Online webinar
Online, Online
Online webinar
Green Matchmaking event: Bedrijf ontmoet student voor duurzame samenwerking

Wil je jong talent binden aan je bedrijf? Zoek je een stagiair of trainee die je kan helpen met vraagstukken rondom bio-circulaire innovaties, duurzaamheid of de energietransitie? Denk hierbij aan een literatuuronderzoek, een marketing- of businessplan, een technologisch onderzoek of een benchmark. Of ben jij misschien die toekomstgerichte student die dat kan? Op 13 april brengen wij vraag en aanbod samen tijdens het virtuele event: Green Matchmaking.

Virtuele ‘speed dates’

Op het online matchmaking platform B2Match kunnen studenten en bedrijven aangeven wat ze zoeken en bieden en er kunnen van tevoren of op de dag zelf virtuele ‘speed dates’ worden ingepland om op een laagdrempelige manier kennis te maken en de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken.

Traineeships

Naast de duurzame samenwerking van een student en bedrijf in de vorm van een meewerk- en afstudeerstage bestaat er ook de optie voor een traineeship. Dit traineeship programma is geschikt voor Avans studenten en mkb bedrijven en gericht op duurzaamheidsvraagstukken. Wat houdt het precies in? Een talentvolle Avans student studeert af op een innovatief duurzaamheidsvraagstuk bij een bedrijf en treedt daarna voor één jaar in dienst om verder te werken aan de innovatie. Ben je geïnteresseerd? Lees hier meer over de vereisten en voordelen of neem direct contact op met Bas Koebrugge. Op 13 april vindt ook de eerste matchmaking voor het traineeship.
programma plaats dus mis het niet.

Wacht niet langer en meld je aan!

Green Matchmaking is een coproductie van de Green Chemistry Campus, Centre of Expertise Biobased Economy van Avans Hogeschool en HZ University for Applied Sciences, Circular Biobased Delta en CURIO.

Kaart wordt geladen...