Festival Route Circulair

Wanneer

29/09/2022    
13:30 - 21:00

Waar

Oude Busremise Emmen
Eerste Bokslootweg 1, Emmen, Drenthe, 7821 AT
Festival Route Circulair

Op donderdag 29 september 2022 vindt hét leukste circulaire evenement van Drenthe plaats: Festival Route Circulair. Je kunt ontmoeten, meedoen en luisteren naar inspirerende sprekers waaronder Helga van Leur, Tijmen Sissing en Michel Scholte.

Op Festival Route Circulair vind je o.a. inspiratiesessies, persoonlijk advies, een ‘collegetour’ met studenten over duurzaamheid, een Greenwise talkshow met de ‘generatie confrontatie’ en je kan circulaire ideeën pitchen en leren van ondernemers in Fucked-up. Kortom, een boeiend en boordevol programma met voldoende keuze om een persoonlijke route te volgen. Meer informatie en het volledige programma vind je op www.festivalroutecirculair.nl.

Voor wie

Ondernemers, werknemers en studenten ontmoeten elkaar hier. Of je nu al langer aan de slag bent met circulariteit of nog geen enkel idee hebt waar je moet beginnen, dan is dit het evenement om naartoe te gaan!

Deelname

Deelname aan het evenement is gratis, maar de organisatie hoort graag vooraf of je komt. Aanmelden kan op www.festivalroutecirculair.nl/aanmelden.

Festival Route Circulair is een initiatief van de provincie Drenthe en wordt georganiseerd in samenwerking met Greenwise Campus. Partners van het festival zijn: NHL Stenden Hogeschool, Ik Ben Drents Ondernemer, Noordelijk Innovatielab Circulaire Economie, Energiefonds Drenthe, gemeente Emmen en Noord-Nederland Verdient Circulair.

Kaart wordt geladen...