Earth Charter Day: Our Common Agenda

Wanneer

29/06/2023    
16:30 - 21:30

Waar

Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98, Doorn
Landgoed Zonheuvel
Earth Charter Day: Our Common Agenda

Op 29 juni vindt de Roundtable Our Common Agenda plaats. Tijdens deze dag zullen we ook Earth Charter Day vieren, de wereldwijde viering van de lancering van het Earth Charter. Alle leden en vrienden zijn hiervoor van harte uitgenodigd op de prachtige locatie Landgoed Zonheuvel in Doorn.

Om 16:30 opent voorzitter Kathleen Ferrier het event met toast en welkomstwoord. Het programma omvat inspirerende sprekers en interactieve break-out sessies rondom het thema Our Common Agenda. Verder kun je genieten van een heerlijke Future Proof maaltijd en staat een “bosbad” door “het bos dat van zichzelf is” op de planning.

Verdere informatie over sprekers en het programma volgt snel. Als tegemoetkoming in de kosten voor de maaltijd en het bijzondere programma, bedraagt een ticket slechts €35,- voor een jongere/student, €55,- voor leden en €65,- voor genodigde relaties. Wil je graag iemands deelname sponsoren? Dit kan! Koop hiervoor een extra ticket. Mocht de tegemoetkoming een belemmering zijn voor deelname, neem dan contact op met het secretariaat via roundtable@worldconnectors.nl.

Aanmelden

Kaart wordt geladen...