Duurzaamheidscongres Kampeerbranche

Wanneer

04/10/2023    
17:30 - 21:30

Waar

Jaarbeurs
Jaarbeursplein, Utrecht, 3521 AL
Jaarbeurs
Duurzaamheidscongres Kampeerbranche

Ook als kampeerbranche staan we voor een mooie uitdaging: Met de hele keten verduurzamen. ANWB, BOVAG, HISWA-RECRON, Kampeer & Caravan Industrie (KCI), Kampeer & Caravan Jaarbeurs (KCJ) en NKC slaan de handen ineen en organiseren het duurzaamheidscongres Kampeerbranche op 4 oktober in Jaarbeurs Utrecht. Benieuwd hoe andere ondernemers omgaan met duurzaamheid? En hoe je dit kan omzetten naar acties voor jouw eigen praktijk? Meld je dan aan en laat je inspireren door bevlogen sprekers, praktijkvoorbeelden en vakgenoten. Als klap op de vuurpijl worden de winnaars van de Duurzame KampeerAwards onthuld.

Sprekers

Bernice Notenboom

Bernice Notenboom is poolreiziger, klimaatjournalist, schrijver en filmmaker en kampeerder, Bernice is het allemaal en altijd met de focus op de effecten van de klimaat veranderingen. Feiten en zeer illustratieve beelden zorgen voor bewustwording van de effecten van de klimaatverandering.

Jacco Vonhof

Jacco Vonhof is sinds 3 september 2018 de voorzitter van ondernemersorganisatie MKB-Nederland. “Een ondernemer in hart en nieren” zo werd hij getypeerd bij zijn benoeming. Vonhof is directeur-eigenaar van Novon Schoonmaakbedrijven, dat actief is in het dagelijks schoonhouden van gebouwen in de zorg, dienstverlening, industrie, verblijfsrecreatie en onderwijs.
Gedreven, maatschappelijk betrokken, een verbinder en bovendien in staat ondernemers aan te spreken en waar nodig in beweging te krijgen.

Dagvoorzitter: Rens de Jong

Rens de Jong is radio & TV presentator, heeft een eigen bedrijf tevens is hij gespreks- en debatleider. Rens presenteert diverse programma’s bij BNR Nieuwsradio en is te zien bij RTLZ. Deze veel gevraagde presentator is al eens verkozen tot Dagvoorzitter van het jaar. Hij staat bekend om zijn energie & humor en is gespecialiseerd in thema’s waar veranderingen in plaatsvinden waaronder Duurzaamheid.

Praktische informatie

Wanneer?

Woensdag 4 oktober 2023

17.30 – 18.30: Inloop met borrel en buffet diner

18.30 – 20.30: Congres

Locatie en route

Het congres vindt plaats in het Auditorium van Jaarbeurs Utrecht. Het Auditorium is een zaal in Media Plaza. Je vindt Media Plaza in de centrale hal van Jaarbeurs, bij de roltrappen naar boven op de 2e verdieping.

Meer informatie/gratis aanmelden

Kaart wordt geladen...