Duurzaam Doen Café

Wanneer

02/09/2015    
16:00 - 19:00

Waar

Heineken
Burgermeester Smeetsweg 1, Zoeterwoude
Duurzaam Doen Café

Op woensdag 2 september opent het Duurzaam Doen Café opnieuw haar deuren voor iedereen die samen met anderen duurzame keuzes leuker én makkelijker wil maken voor de consument. Dit keer zijn we te gast bij Heineken, waar we niet alleen kunnen genieten van een lekker biertje, maar ook zien wat Heineken al doet om het drinken van bier zo duurzaam mogelijk te maken. Ken je iemand die hier echt bij moet zijn, neem hem of haar dan vooral mee!

Meld je nu aan door een mailtje te sturen naar: loesholtmaat@duurzaamdoen.nl

Pitch & Go
Na het succes van de pitches tijdens het eerste Duurzaam Doen Café, is er dit keer weer de mogelijkheid om jouw idee of initiatief te delen. Werk je bij een grote organisatie met een vraagstuk op het gebied van duurzaamheid? Of heb je een geweldig idee of initiatief, dat net dat ene extra duwtje in de rug kan gebruiken? Bij de Pitch & Go hoor je niet alleen leuke, goede en frisse ideeën, maar wie weet kun jij een idee of initiatief verder brengen naar succes of helpen een vraagstuk op te lossen. Wil jij je idee of vraagstuk pitchen aan een grote groep Duurzaam Doeners, waaronder genodigde grote bedrijven als Heineken, Rabobank, de Efteling, Unilever, Philips, HEMA, Albron, ID&T, ANWB, Intratuin en Albert Heijn? Neem dan even contact op met Loes: loesholtmaat@duurzaamdoen.nl
of 06 19 14 04 96.

Duurzame rondleiding
Tijdens een korte rondleiding door de brouwerij van Heineken, zie je wat er bij dit internationale biermerk al gebeurt op het gebied van duurzaamheid.

Netwerkborrel
Het belangrijkste ingrediënt van een café is natuurlijk de borrel. Ze zeggen niet voor niets dat de beste ideeën in de kroeg ontstaan en we zijn tenslotte op bezoek bij een brouwerij. Natuurlijk onder het genot van hapjes en drankjes.

Duurzaam Doen
Duurzaam Doen is in 2014 gestart op initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, samen met Milieu Centraal en Natuur & Milieu. Duurzaam Doen wil samen met mensen van bedrijven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties, media en overheid de duurzame keuze leuker en makkelijker maken voor de consument. Ook laat Duurzaam Doen zien wat er allemaal al gebeurt op het gebied van duurzaamheid in Nederland door een podium te bieden aan mooie duurzame initiatieven. www.duurzaamdoen.nl

Voor vragen kun je contact opnemen met: loesholtmaat@duurzaamdoen.nl

dd

Kaart wordt geladen...