Dag van de duurzame verpakking 2021

Wanneer

07/06/2021    
13:00 - 16:30

Waar

Online webinar
Dag van de duurzame verpakking 2021
Circulariteit, hoe zit dat in de realiteit? 

Dat is de vraag die centraal staat op de ‘Dag van de duurzame verpakking’. Deze zal worden georganiseerd door 4 studenten Packaging & Design. Zij zien dat duurzaam verpakken en circulariteit steeds hoger in het vaandel komt te staan bij consument en afnemer. Maar circulariteit, wat is dat nou eigenlijk? Om hierachter te komen zullen Bjorn de Koeijer en Maaike Mulder-Nijkamp meer vertellen over het begrip circulariteit. Ook hebben wij de hulp ingeschakeld van verscheidene experts en professionals binnen het vakgebied. Zij zullen na een begeleidde brainstorm van Rick van Asperen hun visie delen in een tafelgesprek om zo, samen met ons, te kijken naar wat deze begrippen voor hen, en voor jullie kunnen betekenen. 

Daarom gaan wij op 7 juni van 13:00 tot 16:30 samen met jullie kijken naar de huidige uitdagingen, spraakmakende innovaties en kansen voor de toekomst op het gebied van duurzaam verpakken! 

Ben jij er ook bij? Meld je dan gratis aan via https://forms.gle/Sbk94s2WLokxGY7y8 óf via de link op www.dagvandeduurzameverpakking.nl! 

Hopelijk zien we jou dan! 

Kaart wordt geladen...