Circulaire Beurs

Wanneer

10/11/2022    
10:00 - 18:00

Waar

Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249, Den Haag, Zuid Holland, 2516 BB, Den Haag
Fokker Terminal
Circulaire Beurs

Een circulaire economie en een voorbeeldrol voor de rijksoverheid; 50% minder primaire grondstoffen in 2030. Gaat dat lukken?

De meeste van jullie werken hier al hard aan, anderen zijn het van plan, weer anderen twijfelen nog. Eén ding is zeker. Als we ons hier met z’n allen sterk voor maken en niemand achterblijft, dan is het mogelijk. De impact die we via de bedrijfsvoering van de Rijksoverheid samen met het bedrijfsleven willen behalen, slaagt alleen als we denken en handelen als één keten. Een keten met eenzelfde doel voor ogen en waarbij elke schakel telt.

Daarom nodigen we je graag uit voor de Circulaire Beurs 2022 op donderdag 10 november in de Fokker Terminal Den Haag. Natuurlijk om te netwerken, te luisteren en een duurzaam vorkje mee te prikken, maar vooral om met elkaar in gesprek te gaan! Welke paden gaan we inslaan om producten en diensten circulair te maken? Welke hobbels moeten we daarbij nemen? Kom om jouw vraagstuk, idee of dilemma te bespreken. Laat je horen!

Aan het einde van de dag hebben we dan een startpunt vanwaar we periodiek gaan bekijken hoe we de doelstelling van 50% minder primaire grondstoffen in 2030 gaan realiseren. Tussen 2022 en 2030 kijken we tweejaarlijks naar hoe we onze werkwijzen kunnen verbeteren, versnellen, veranderen en wat we juist nooit meer moeten doen.

Graag tot ziens op 10 november!

Programma

  • interactieve workshops door PIANOo, het Versnellingshuis, Denk Doe Duurzaam, RVO, LNV, Haagse Hogeschool, MVO Nederland, VANG Buitenshuis;
  • ontwikkelkamers waar je kunt sparren over zaken waar je tegen oploopt of die je uitgediept wil hebben;
  • beurspleinen waar je met categoriemanagers kunt spreken over hun voorbeelden van circulaire producten (van ontwerp tot hergebruik) of dienstketens;
  • innovatieplein waar nieuwe technieken en producten te bewonderen zijn om je kijk op circulariteit te verbreden;
  • plenaire zaal waar Herman Mulder (voorzitter van SDG Nederland), Marlou Duchâteau (bestuurslid van de Jonge Klimaatbeweging) en directeuren van I&W, BZK en RVO Nederland aan de tand worden gevoeld.

Meer informatie/aanmelden

Kaart wordt geladen...