Tjitske Reukers-Pijls (Mama Gaia): ‘Wij serveren alleen plantaardig’
Tjitske Reukers – Pijls is General Manager bij de Impact Hub Oceans te Haarlem, waarin het restaura...
Jan Willem van den Berg (ING): ‘Consument let steeds...
De hoge inflatie zorgt momenteel voor minder vraag naar biologische producten. De consument let steed...
Matthias Heinemann (FutureCarbonNL): ‘Timmer onderzoeksconsortia niet vooraf dicht’
We moeten meer ruimte bieden voor frisse ideeën van jongere collega’s die nog geen groot netwerk h...
Rupert Howes (MSC): ‘Nieuwe MSC Visserijstandaard zal vooruitgang in...
De Marine Stewardship Council (MSC) heeft vandaag haar nieuwe wereldwijde standaard voor de duurzame ...
Sytze Dijkstra (Simply Sustainable): ‘Waarom bedrijven elkaar vragen beginnen...
Een jaar geleden, ongeveer een maand na COP26, vroeg iemand mij of bedrijven hun CO2-emissies versnel...
Muel Kaptein (KPMG): Seven competences of ESG leaders
Successfully implementing ESG within organizations requires leadership. But what competences does a l...
Valérie van ‘t Lam (Stibbe): ‘Wetgeving staat klimaatambities bedrijven...
In 2050 moet Nederland volledig circulair zijn, zo stelt de Nederlandse overheid, om bij te dragen aa...
Marcus Looijenga (PwC) over de CSRD: nieuwe verslaggevings-vereisten in...
De Corporate Sustainability Reporting Directive zal dit jaar nog worden aangenomen, waarna deze wordt...
Joke Boonstra: Hoe krijgt duurzaamheid vorm binnen het Erasmus...
Joke Boonstra is vice-voorzitter van de raad van bestuur van Erasmus MC. Met Daniël Brouwer (Directo...
Erik Goldberg (Renewi): ‘De transitie van afvalverwerker naar leverancier...
In de podcastserie ‘ESG: even samen gevat’ gaat BNP Paribas in gesprek met versnellers van de duu...
Ali el Abbassi: ‘Mission to Zero’ van ABB: al...
Met de huidige wereldwijde energiecrisis en grondstoffenproblematiek, veroorzaakt door corona en de o...
5 mythes over de thuislevereconomie
Jaarlijks plaatst een Nederlander gemiddeld 40 bestellingen online. In de politiek en media wordt reg...