Niels van Geenhuizen (CSU): ‘Het bedrijfsleven moet én wil...
Duurzaamheid is vandaag de dag belangrijker dan ooit én wordt alleen maar urgenter. Toch blijkt uit ...
Maurits Groen: ‘De erfenis van de Groene Musketier’
Pieter Hoff was in de vorige eeuw een zeer succesvolle Westfriese veredelaar en teler van lelies. Als...
Suzanne van der Pijll (S&P): ‘Eten met de seizoenen’
Als de zomer op zijn eind loopt en de barbecue en de salades weer voorbij zijn, begint qua eten voor ...
Paul Schenderling over de postgroei beweging en een gelukkiger...
In deze aflevering van de Positieve Impact Podcast spraken we met niemand minder dan econoom Paul Sch...
Arjan van Jaaren (Circular Clarity): ‘Manifest geeft helderheid in...
Onze huidige economische systemen hebben de grenzen van natuur en samenleving bereikt. CircularClari...
Marc Herberigs (Stimular): ‘Scope 3 van CO2-footprint: wat is...
Voor bedrijven en organisaties is duurzaamheid niet langer een optie, maar een noodzaak. Ondernemers ...
Antje von Dewitz: ‘VAUDE reduceert emissies consequent – ...
Klimaatbescherming is bescherming van mensen – dit wordt vooral duidelijk, kijkend naar de dramatis...
Danny Janssen (Forvis Mazars): ‘De CSRD vertraagt om daarna...
Het FD schreef: ‘Mensen stelen en sterven om de honger naar koper te stillen.’ Dit artikel toont ...
Amber Kesselaer (Move to Impact): ‘Veel bedrijven beginnen te...
Steeds meer bedrijven realiseren zich dat duurzaamheid geen optie meer is, maar een verplichting. Toc...
Klaas Koop (HaskoningDHV): ‘Groene groeipijn of pijnlijke krimp in...
De circa 300 Nederlandse industriële bedrijven die onder het Europese Emissiehandelssysteem (EU ETS)...
Sander Tangelder (Alfa): ‘Duurzaamheid in de horeca’
Bij duurzaamheid wordt al snel gedacht aan besparen van energie, en uitstoot van CO2 en stikstof te b...
Leontien Hasselman-Plugge (ImpactBuying): ‘Bedrijven krijgen terecht meer tijd voor...
Bedrijven krijgen meer tijd om zich voor te bereiden op de ontbossingswet. De wet, die verbiedt dat e...

