Partnernieuws Sdu

Sdu is het innovatiepartner voor bedrijven en professionals in de juridische, fiscale, en publieke sector en bedrijfsleven. Met meer dan 200 jaar ervaring en als onderdeel van het internationale netwerk Lefebvre Sarrut, heeft Sdu uitgebreide kennis van ontwikkelingen en behoeften in het juridische en fiscale werkveld. Wij ontwikkelen producten en diensten in co-creatie met onze klanten, waardoor zij kunnen innoveren en succesvol kunnen zijn, zowel nu als in de toekomst.

Om bedrijven en organisaties te helpen bij de verplichte CSRD-rapportages en hun duurzame stappen in kaart te brengen, is Sdu gestart met het JES!-programma. JES! staat voor Journey to EPIC Sustainability. Via trainingen en opleidingen, het vergroten van kennis, het vastleggen van doelen en governance, voorbeelden van best practices en software die hun duurzame prestaties vastlegt, helpt het programma bedrijven om zich voor te bereiden op de richtlijn. In het najaar willen wij een oplossing introduceren waarmee bedrijven hun impact op mens en milieu kunnen berekenen.

JES! gaat internationaal samenwerken en kennis delen met de collega-bedrijven van Sdu binnen de groep van Lefebvre Sarrut, adviseurs en bedrijven die een voortrekkersrol spelen op dit gebied. Zo willen wij het bewustzijn in de markt vergroten en in Europa een coalitie voor verandering smeden.