Partnernieuws Onemeeting.com

Hartelijk welkom op de pagina van Onemeeting.com. Zullen we ons even heel kort voorstellen? Wij zijn een Meeting Room Booking Company. We helpen bedrijven met het (online) boeken van hun vergaderlocaties en zorgen voor 100% klimaatneutrale bijeenkomsten. We zijn trotse partner op dit bijzonder platform en informeren je graag over onze dienstverlening en impact.

Luc van Bussel CEO | “Meetings make our Future. Bijeenkomsten maken onze Toekomst. Mensen kunnen niet zonder elkaar. Ze blijven elkaar opzoeken en ontmoeten. Als mensen samenkomen is dat vrijwel altijd met een doel. Het doel gaat vaak over ‘vooruitgang’. Een training, een opleiding of een congres brengen mensen verder met kennis en ervaring. Een vergadering brengt mensen bij elkaar met een agenda en een doel. De Voorzitter heeft dan de nobele taak om tot acties en besluiten te komen. De geschiedenis heeft ons geleerd dat bijeenkomsten bepalend zijn voor de toekomst van onze duurzame samenleving, voor de toekomst van onze bedrijven en organisaties en niet in de laatste plaats voor de toekomst van onze planeet. De Verenigde Naties zijn niet voor niets onze belangrijkste vergadering en de 17 Sustainable Development Goals onze belangrijkste doelstellingen voor een betere wereld.”

Onemeeting.com & Onemeeting Services | The Onemeeting Company. Onze purpose is om mensen samen te brengen. Daarom zijn we Meeting Expert en dat al veertig jaar. De organisatie van een bijeenkomst is complex en tijdrovend. De exploitatie van een bijeenkomstenlocatie is dat zeker. Wij, de mensen van The Onemeeting Company, helpen bedrijven en organisaties met twee impactvolle oplossingen: Onemeeting.com is een innovatieve en duurzame intermediair in de meetingbranche waar opdrachtgevers al hun boekingen voor bijeenkomstenlocaties onderbrengen in één duurzaam ‘Meeting Contract’. Onemeeting Services is een eigentijds en ervaren Management Services bedrijf en helpt organisaties met de succesvolle exploitatie van hun locatie(s): van leiderschap, hospitality, excellente service, MVO tot bedrijfscultuur. Onze duurzame visie is dat mensen elkaar zullen blijven ontmoeten: niet alleen online, maar vooral offline. Als Meeting Expert helpen wij organisaties met onze oplossingen en onze directe impact op hun kosten en CO2-uitstoot.

Meeting Room Booking Company | Onemeeting.com is een Meeting Room Booking Company en biedt bedrijven en organisaties een uniek boekingsplatform voor de volledige, zorgeloze en duurzame inkoop van vergaderlocaties & services: van boeking tot betaling. De meeting experts van Onemeeting.com adviseren en helpen meeting boekers met het zoeken, vergelijken, beoordelen en boeken van duurzame & inspirerende vergader- en eventlocaties. De missie van Onemeeting.com is ‘Klimaatneutraal Vergaderen’. Onemeeting.com realiseerde 25.000 boekingen voor 3.000 bedrijven in 2019 en is ISO27001 gecertificeerd. De organisatie is een Great Place to Work certified (Trust-Index), maatschappelijke partner van NCD Nederlandse Vereniging van Commissarissen & Directeuren en oprichter van het MVO-platform WCARE.one.

Green Meeting DEAL |  Tijdens de NE22 Nieuwe Economie-festival van MVO Nederland lanceerde meeting expert Onemeeting.com de Green Meeting DEAL. De Green Meeting DEAL is een duurzame samenwerking die zakelijke bijeenkomsten van bedrijven en organisaties klimaatneutraal maakt en daarmee een bijdrage levert aan hun MVO-doelstellingen. Het doel van de Green Meeting DEAL is om zowel de kosten als de CO2-uitstoot van fysieke bijeenkomsten versneld te verlagen. De Green Meeting DEAL is een initiatief van Onemeeting.com en onderdeel van haar Sustainable Development Goals.

Klimaatneutraal Vergaderen | De Green Meeting DEAL geeft bedrijven en organisaties een direct inzicht in de kansen en handvatten om de CO2-footprint van al hun bijeenkomsten te verlagen. Op basis van dit inzicht in meetingkosten en CO2-footprint wordt een reductie- & compensatieplan gemaakt om alle zakelijke bijeenkomsten klimaatneutraal te organiseren. Met het grootste aanbod van duurzame Green Key locaties en het inzicht in de duurzaamheidsprestaties van aangesloten locaties waarborgt Onemeeting.com de CO2-reductie voor bijeenkomsten. De rest-CO2 wordt vervolgens gecompenseerd met gecertificeerde CO2-rechten uit duurzame energie-, bosbehoud- of energie efficiencyprojecten in ontwikkelingslanden. Het zijn projecten met lange termijn voordelen voor de bevolking door verbeterde werkgelegenheid, gezondheidszorg en scholing. Groenbalans Nederland maakt dit voor ons mogelijk.