Partnernieuws Moonen Packaging

In 1955 is Moonen Packaging klein begonnen. Met passie en ambitie zijn we nu een innovatieve verpakkingsspecialist. Wij denken mee in ontwerp, beheer en distributie van food- en non-food verpakkingen, verpakkingsmaterialen, hygiëneproducten en disposables. Inmiddels kunt u uit 10.000+ verschillende artikelen kiezen. Die brengen we dagelijks naar klanten in heel Europa, voornamelijk in de retail, foodservice en industrie.

Als ketenregisseur hanteren we een duurzaam verpakkingsbeleid. We gaan voor een waardevolle samenwerking met onze klantrelaties. Dat doen we door proactief met je mee te denken. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe oplossingen die zowel innovatief als duurzaam zijn. Wij gaan voor meer dan tevreden klanten, door altijd de extra stap te zetten met liefde voor onze planeet.

Verpakkingen hebben een belangrijke functie. Ze beschermen de inhoud tegen derving en schade. Maar een verpakking wordt nna gebruik vrijwel direct afval. Wij voelen ons daar verantwoordelijk voor. Daarom ligt onze focus al meer dan 15 jaar ligt op groen en respectvol omgaan met de planeet. In Europa zijn we koploper in composteerbare verpakkingen, op basis van hernieuwbare grondstoffen.