Partnernieuws HP

HP Inc. creëert technologie die het leven voor iedereen beter maakt. Altijd en overal. Met ons portfolio van printers, pc’s, mobiele apparaten, oplossingen en diensten, creëren wij belevingen die indruk maken.

HP gaat 75% van de plastic wegwerpverpakkingen voor eenmalig gebruik tegen 2025 elimineren. Dit is één van de doelstellingen uit het Sustainable Impact Report 2019. Deze nieuwe verbintenis draagt bij aan een koolstofarme en circulaire economie en ondersteunt HP’s bredere inzet om de planeet, de mensen en de gemeenschappen wereldwijd positief te beïnvloeden.

In 58 landen onderneemt HP acties om de gevolgen voor het klimaat, het water en het afval te verminderen en hun medewerkers te betrekken bij het creëren van een duurzamere werkplek. Bij HP werken ze al een lange tijd in een hybride omgeving, waar werken op kantoor, werken onderweg en werken van thuis mogelijk is. Om dit op een goede manier te kunnen doen, is een cultuur van vertrouwen en een duidelijke richting voor werknemers zeer belangrijk. Deze aanpak biedt voordelen voor werknemer en werkgever, met name op gebied van mobiliteit, focus en vrijheid. De COVID-realiteit dwingt heel wat bedrijven om hierover na te denken en biedt een kans om het werk voor heel wat werknemers een stuk aangenamer en duurzamer te maken.