Partnernieuws Greenhouse Sustainability

Bij Greenhouse Sustainability hebben we alles in huis om uw bedrijf te begeleiden naar een duurzame toekomst. Wij berekenen de milieu-impact van uw bedrijf en producten met behulp van een levenscyclusanalyse (LCA). Samen met advies voor reductie en compensatie leggen we de basis voor een duurzame toekomst. Daarnaast helpen we u bij het creëren van content om uw duurzame verhaal onder de aandacht te brengen. We werken voor uiteenlopende bedrijven in binnen- en buitenland, voornamelijk in de land- en tuinbouwsector, maar ook voor de bouw, retail en horeca.

Calculation

Duurzaamheid maakt u concreet en inzichtelijk met behulp van een levenscyclusanalyse. De inzichten helpen u te komen tot een toekomstbestendige bedrijfsvoering. Doe het zelf met Footprint4All of de Flori Footprint Tool, of laat één van onze LCA-specialisten u helpen met een tool of berekening op maat.

Reduction

Tijd om in actie te komen. Als de footprint van uw bedrijf inzichtelijk is gemaakt, kunt u effectief starten met het reduceren ervan. Onze consultants brengen u in contact met de meest innovatieve bedrijven van hun soort om de footprint naar beneden te brengen.

Offsetting

Alle inzet en investeringen helpen u nog niet direct naar klimaatneutraal. Wilt u wel nu al het verschil maken voor het klimaat en misschien zelfs klimaatpositief zijn? Investeer dan in het compenseren van de uitstoot door aanplant van bijvoorbeeld bamboe via onze vertrouwde partners.

Storytelling

U wilt de duurzaamheid van uw bedrijf natuurlijk ook (her)kenbaar maken voor uw klanten. Wij helpen u bij het creëren van content om uw duurzame verhaal onder de aandacht te brengen. Be good and tell it!