Partnernieuws DOCKR

De binnenstad wordt steeds moeilijker bereikbaar. Dat komt omdat er vaak verkeersopstoppingen zijn. De straten zijn te smal om pakketten met een groot transportmiddel af te leveren. De parkeerkosten zijn hoog en gemeenten weren steeds vaker vervuilende voertuigen die het milieu onnodig belasten. Kleine en middelgrote ondernemingen hebben vaak weinig investeringsvermogen om een vloot kleine transportmiddelen aan te schaffen. DOCKR zorgt ervoor dat ondernemers de binnenstad de baas zijn. Dat doen we met flexibele contracten en elektrische voertuigen met voldoende laadruimte volgens het all-in principe: verzekering, periodiek onderhoud en vervangend vervoer zijn standaard inbegrepen. De huurcontracten zijn maandelijks opzegbaar.

Ondanks overvolle binnensteden worden service en pakketten op het beloofde moment tegen lagere kosten afgeleverd. Bezorgers zijn sneller, belasten het milieu minder en de ondernemer wordt aantrekkelijker voor klanten en als werkgever. Het vinden van personeel is vaak lastig. De meeste DOCKR transportmiddelen zijn zonder rijbewijs bestuurbaar, zo kan men uit een groter personeelsaanbod putten.

Slimme vervoersoplossingen die de stad leefbaarder maken

Dit is waar het team van DOCKR zich elke dag voor in zet. Steeds meer steden hebben de ambitie om binnen enkele jaren emissievrij te worden. Als pioniers verzamelen en delen we daarom kennis om het probleem nu al op de agenda te zetten en aan te pakken. Het team gelooft in flexibele service, juist voor lange termijn relaties. Zo inspireren en helpen we de mensen om ons heen om bij te dragen aan een leefbare stad.