Training: IMVO en inkoop in de voedingsmiddelensector

Wanneer

13/01/2022    
13:00 - 17:00

Waar

Sociaal-Economische Raad
Bezuidenhoutseweg 60, Den Haag, 2594 AW
Training: IMVO en inkoop in de voedingsmiddelensector

*Deze training stond gepland voor donderdag 25 november 2021 en donderdag 2 december 2021 maar is vanwege de huidige maatregelen rondom COVID-19 verzet naar 13 januari 2022.

Het IMVO-Convenant Voedingsmiddelen presenteert in samenwerking met de maatschappelijke programma’s van Nevi, hét kennisnetwerk voor inkoop- en supply management, een Nevi-training over IMVO en inkoop, specifiek voor de voedingsmiddelensector.

Tijdens twee middagen leer jij hoe je Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (IMVO), gebaseerd op de OESO due diligence richtlijnen, kan implementeren en borgen in jouw inkoopstrategie en contracten. Na deze training heb je:

  • Kennis van Internationaal MVO en OESO richtlijnen
  • Inzicht in de duurzaamheidsrisico’s in jouw ketens
  • Ervaring opgedaan met het opstellen van verbeterplannen IMVO
  • Het Nevi Certificaat IMVO voedingsmiddelen

Waarom?
Ketens transparanter maken, risico’s identificeren, misstanden aanpakken en samen positieve impact maken. Dat is waar we met elkaar in deze training mee aan de slag gaan en waardoor je niet alleen jezelf ontwikkelt tot een inkoopprofessional voedingsmiddelen maar ook laat zien dat jouw organisatie een betrouwbare partner in de keten is.

Voor wie?
Strategisch inkopers, bestuurders, duurzaamheidsmedewerkers, juristen, projectleiders en management/leidinggevenden uit brancheorganisaties.

Welke onderwerpen?

  • IMVO en de inkoopstrategie
  • Risico analyses
  • Ketensamenwerking
  • Verbeterplannen
  • En natuurlijk veel praktijkvoorbeelden

Praktische informatie
De training wordt gezien de maatschappelijke impact ontwikkeld en gegeven door Nevi tegen minimale kostprijs. Het minimaal aantal deelnemers voor deze training is 6 en de bijdrage is € 600,00 excl. BTW per persoon.

De trainingen vinden plaats op donderdag 13 januari 2022 en donderdag 20 januari 2022 van 13.00 – 17.00 uur (inloop met lunch vanaf 12.30 uur). De trainingslocatie is bij Nevi, Arnhemse Bovenweg 160 3708 AH Zeist.

Registratie: klik hier

Heeft u vragen? Neem contact op met Karin van IJsselmuide (k.vanijsselmuide@nevi.nl) of Jacob van der Duijn Schouten (j.vanderduijnschouten@woordendaad.nl).

Kaart wordt geladen...