KWA Symposium Duurzaam ondernemen: ‘2050 is overmorgen Kies uw Koers’

Wanneer

10/03/2022    
13:30 - 20:30

Waar

Antropia Cultuur- en Congrescentrum
Hoofdstraat 8, Driebergen-Rijsenburg, 3972 LA
Antropia Cultuur- en Congrescentrum
KWA Symposium Duurzaam ondernemen: '2050 is overmorgen Kies uw Koers'

Bent u ook al aan het duurzaam ondernemen met uw bedrijf? Ziet u bedreigingen of juist kansen? Kijkt u voorbij de horizon en maakt u nu de juiste keuzes? Een inspirerend symposium helpt u antwoorden te vinden op deze en vele andere vragen. Om úw route in het snel veranderend landschap van duurzaamheid te vinden.

Met prikkelende sprekers (waaronder Reinier van den Berg, Marjan Minnesma, Marthijn Junggeburth (Swinkels Family Brewery), Annemarie Manger (Tata Steel) en Edwin Evers (Holland Malt)), daadkrachtige voorbeelden, gesprekken met andere bedrijven en natuurlijk dé KWA aanpak. Praktisch, realistisch maar wel onderscheidend. Zoals u van ons gewend bent. Vandaag en overmorgen.

2050 is dichterbij dan u denkt. Wees voorbereid en neem de beste beslissingen op de juiste momenten. Samen met uw organisatie. Sla uw slag en kies úw koers met het KWA Symposium Duurzaam Ondernemen.

Een symposium voor het bedrijfsleven in Nederland: vooral voor specifiek de industrie en grote instellingen. Aanwezigen zijn onder andere plantmanagers, directeuren, duurzaamheidsmanagers, staffunctionarissen (SHEQ, KAM of technische dienst), projectleiders en procestechnologen.

Hou de website in de gaten, we laten later een uitgebreid programma zien én welke interessante sprekers er nog meer komen.

Meer informatie en aanmelden

 

Kaart wordt geladen...