Het Social Enterprise Overheidscongres: Build Back Better!

Wanneer

13/10/2021    
09:30 - 14:00

Waar

Livestream
Online, Online
Het Social Enterprise Overheidscongres: Build Back Better!

Hoe kan de samenwerking tussen overheden, sociaal ondernemers en andere spelers in het ecosysteem ervoor zorgen dat we beter uit deze crisisperiode zullen komen? Hoe zorgen we er gezamenlijk voor dat na Covid-19 de economie inclusief, circulair en armoedevrij wordt? Build Back Better!

Om antwoorden op die vragen te kunnen geven, organiseert Social Enterprise NL het Social Enterprise Overheidscongres.  Dit jaar vindt dit congres plaats op woensdag 13 oktober van 09.30-14.00 uur. Het congres is volledig te volgen achter uw laptop of op een van de regio hubs door het land. Deze opzet is passend bij de huidige situatie en in de geest van de City Deal Impact Ondernemen.

Wat & wie kun je verwachten?

Tijdens het congres vind je interessante samenwerkingen en nieuwe oplossingen op allerlei prangende maatschappelijke thema’s (zoals circulaire economie, krachtige wijken en arbeidsparticipatie) en met verschillende effectieve instrumenten (zoals resultaatfinanciering, inkoop en makelaarsteams) in deelsessies. Daarnaast zit het programma boordevol inspirerende sprekers, zoals Sander Heijne (auteur Fantoomgroei, Jeroen Joon (voorzitter City Deal Impact Ondernemen), Sandra Ballij (sociaal onderneming Ctalents) en meer. Lees hier meer over alle sprekers en het programma.

Ochtendprogramma

Online te volgen achter de laptop of in een van de regio hubs

  • 09:30 – Inloop en netwerken
  • 10:00 – Welkom door Stefan Panhuijsen, directeur Social Enterprise NL
  • 10:05 – Jeroen Joon, voorzitter City Deal Impact Ondernemen
  • 10:10 – Sander Heijne, auteur Fantoomgroei (key note en Q&A)
  • 10:35 – Sandra Ballij en Marieke Hillen (ondernemers pitches)
  • 10:45 – Panel: Sandra Ballij, Sander Heijne, Jeroen Joon en Robert van der Zwan (ministerie van EZK)
  • 11.05 – Jefferson Yaw Frempong-Manson, spoken-word artiest

Middagprogramma

Online deelsessies
In de middag zijn er online deelsessies te volgen over onder andere krachtige wijken, de circulaire economie 2.0, het bouwen aan een sterk ecosysteem en duurzame en sociale inkoop. Lees meer over alle online deelsessies.

Regio hubs
De regio hubs zijn fysieke locaties waar je het plenaire online programma gezamenlijk volgt, gevolgd door een uniek programma per regio hub. De regio hubs zijn in Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Emmen en Haarlem. Bekijk hier het unieke programma per regio hub en meld je daarvoor aan.

Meer informatie/aanmelden

Kaart wordt geladen...