Green matchmaking: Bedrijf ontmoet student voor duurzame samenwerking

Wanneer

05/11/2020    
09:00 - 17:30

Waar

Online webinar
Green matchmaking: Bedrijf ontmoet student voor duurzame samenwerking

Ben jij op zoek naar een (afstudeer-)stage of traineeship op het gebied van duurzaamheid, energietransitie of bio-circulaire innovaties? Meld je dan snel aan voor het online matchmaking event op 5 november en ontmoet jouw toekomstige stagebedrijf of misschien wel nieuwe werkgever. 

Virtuele ‘speed dates’ – hoe werkt het? 

Via het B2Match platform maak je een profiel aan waarin je aangeeft wat je zoekt en wat je kunt bieden. Vervolgens kun je van tevoren of op 5 november zelf virtuele ‘speed dates’ inplannen met bedrijven die jou interessant lijken. Andersom kun je ook benaderd worden door een bedrijf dat geïnteresseerd is geraakt door jouw profiel op B2Match.     

Meteen een baan na je afstuderen met traineeships

Zoals eerder genoemd zijn de bedrijven op zoek naar zowel stagiaires als trainees. Het concept van een meewerkstage of een afstudeerstage hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen. Maar wat houdt het traineeship precies in? Het traineeship programma biedt Avansstudenten de mogelijkheid om nadat je afstudeert bij een bedrijf daar vervolgens voor één jaar in dienst te gaan om verder te werken aan jouw innovatie/advies. Op deze manier kun je echt je steentje bijdragen aan een duurzaamheidslag en ben je verzekerd van een mooie start van je carrière na het afstuderen. Tijdens het hele traject krijg je begeleiding en training vanuit Avans Hogeschool. Meer weten hierover? Klik hier. Op 5 november vindt ook de matchmaking voor het traineeship programma plaats dus mis het niet.

Wacht niet langer en meld je aan! 

Met dit event willen initiatiefnemers Centre of Expertise Biobased Economy van Avans Hogeschool en HZ, en de Green Chemistry Campus vanuit het project ‘learning community’ ook in ‘coronatijd’ waarde creëren voor zowel het bedrijfsleven als voor studenten.

 

Kaart wordt geladen...