Online seminar: Hoe maak ik mijn organisatie CO2-neutraal?

Wanneer

19/11/2020    
15:30 - 16:30

Waar

Online webinar
Online, Online
Online webinar
Online seminar: Hoe maak ik mijn organisatie CO2-neutraal?

CO2-neutraal ondernemen is de toekomst. Uw klanten en werknemers vragen erom. Van de overheid moet u steeds meer stappen zetten. En het is inmiddels ook simpelweg de meest voordelige wijze van ondernemen. Energie besparen en duurzaam opwekken zijn manieren om er concreet invulling aan te geven. Tijdens het online seminar ‘Hoe maak ik mijn organisatie CO2-neutraal?’ ontdekt u hoe u er in de eigen organisatie mee aan de slag kunt. 

Programma seminar

Na een welkomstwoord door Klimaatplein oprichter Rob van der Rijt geeft Ingrid Thijssen, voorzitter VNO-NCW een korte inleiding. Welke rol en kansen ziet zij voor het Nederlandse bedrijfsleven? Vervolgens zijn er interviews met Robbert-Jan Kromkamp, directeur ING Groenbank en Mark van Dijk, senior consultant bij De Breed Subsidieadviseurs. Zij geven aan welke subsidies en financieringen er beschikbaar zijn om als ondernemer CO2-reducerende maatregelen te nemen.

Hoe monitor en distribueer je (duurzaam) energieverbruik? Middels een interview met Henk Kluytmans, General Manager bij Kenter Energievoorzieningen en Meetbedrijf proberen we daar achter te komen. En we sluiten af met een praktijkvoorbeeld: Waarom en hoe wil evenement-organisator Obsession klimaatneutraal zijn in 2025? We interviewen algemeen directeur Gerben Plasmeijer. Na afloop is er voor deelnemers aan het seminar de mogelijkheid om met de experts verder te chatten.

Meer informatie en aanmelden

Op donderdagmiddag 19 november biedt het Klimaatplein en haar partners u dit boeiende en interactieve programma. Deelname is kosteloos. Bekijk hier het programma en meld u direct aan.

 

Kaart wordt geladen...