Duurzame Ondernemers Dag: Samen Duurzame Ambities Realiseren

Wanneer

24/04/2015    
09:30 - 17:00

Waar

Awarehouse Scherpenzeel
Industrielaan 15, Scherpenzeel, 3925 BD
Awarehouse Scherpenzeel

Uitnodiging 24 april: Landelijke Dag van Duurzom ondernemers

Wilt u als ondernemer ook uw duurzame ambities realiseren? Voor en door ondernemers organiseert Duurzom (een landelijk WerkNet voor en door Duurzame Ondernemers) op 24 april een themadag “Duurzame ontwikkeling begint bij jezelf!”. We haken in op enkele veel voorkomende ambities die Duurzom uit de Duurzame Agenda’s van haar ondernemers heeft kunnen halen. Denk bijvoorbeeld aan “hoe maak ik duidelijk aan mijn medewerkers, klanten en leveranciers waar ik voor sta als duurzame ondernemer?”.

We gaan concreet aan de slag, geïnspireerd door:

  • Bert van Son (MUD-Jeans, Cotton Lease),
  • Alexander Grit (serendipiteit/toeval bestaat niet) en
  • Sander Datema (Durftevragen).

U kunt op deze dag de werkwijze van Duurzom ervaren en kennismaken met aangesloten ondernemers uit het hele land. De vergoeding die u betaalt, stelt u zelf achteraf vast. Op basis van de waarde die de bijeenkomst voor u heeft opgeleverd. Dat is pas duurzaam!

Onder de aanwezigen enkele proefritjes verloot in een Tesla, een MUD-Jeans, het spel Duurzaamheid: waar geef jij je talenten aan, boeken over Serendipiteit en nieuwe businessmodellen. Maar vooral gaan ondernemers, naar huis met concrete stappen voor morgen.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op Duurzom.nl

 

(Aanmeldcode: DuurzaamOndernemen)

Kaart wordt geladen...