Nationale Milieudag 2015

Wanneer

11/06/2015    
09:00 - 17:00

Waar

Utrecht Science Park
Heidelberglaan 11, Utrecht
Nationale Milieudag 2015

Nationale Milieudag 2015 |11 juni | Utrecht Science Park (de Uithof)| Utrecht

Economische groei overdekt met een duurzaam sausje werkt niet. De som van alle innovaties lijkt volstrekt onvoldoende om het einddoel – een wereld verlost van hardnekkige milieuproblemen – echt dichterbij te brengen. Het is hoog tijd dat we wakker worden uit die droom. Onder het motto ‘wie is er bang voor het grotere plaatje’ gaat de Nationale Milieudag 2015 op 11 juni dieper in op deze ongemakkelijke waarheid.

 Centraal staat wat er écht nodig is om de belangrijkste milieuvraagstukken de wereld uit te helpen. Denk aan een energievoorziening zonder impact op klimaat en gezondheid, voldoende voedsel voor iedereen zonder aantasting van de biodiversiteit en grondstoffenbeheer zonder de voorraden uit te putten.

De Nationale Milieudag 2015 – een initiatief van de VVM in samenwerking met TNO en het Utrecht Sustainability Institute (USI) – vindt plaats op Utrecht Science Park (De Uithof). De organisatoren ontwikkelen rondom het thema een gevarieerd programma. Naast een plenair gedeelte zijn er tal van themasessies om aan deel te nemen.

Meer informatie: http://www.nationalemilieudag.nl

Kaart wordt geladen...