Dare to be Circular Oost-Nederland: Circulaire Innovaties in de Maakindustrie

Wanneer

14/11/2023    
15:00 - 21:00

Waar

Gasfabriek Deventer
Zutphenseweg 6, Deventer, 7418 AJ
Gasfabriek Deventer
Dare to be Circular Oost-Nederland: Circulaire Innovaties in de Maakindustrie

Gedurende vele jaren wordt door bedrijven in Oost-Nederland gewerkt aan diverse circulaire innovatieprojecten om slimmer en efficiënter om te gaan met grondstoffen en producten in hun ketens. Tijd om de balans op te maken en van elkaars ervaringen te leren. Daarom organiseren alle relevante partijen in Oost-Nederland samen deze bijeenkomst.

Dare to be circular staat in het teken van ondernemers die graag hun ervaringen op het gebied van circulair ondernemen willen delen. Daarnaast speelt de betrokkenheid van studenten een grote rol in het programma. Zij leveren een bijdrage bij veel circulaire innovatieprojecten én vertegenwoordigen de generatie die deze ontwikkelingen verder zullen uitwerken.

Bent u een ondernemer die actief is op het thema circulariteit en wilt u graag leren van andere ondernemers? Meld u zich dan hieronder aan.

NB dit event is alleen voor bedrijven uit de Industrie, we behouden het recht om andere doelgroepen op de wachtlijst te zetten.

Programma

15:00 uur ontvangst

15:30 uur plenaire opening door Marlies Claasen, dagvoorzitter
Welkom door Alex van Geldrop – programmamanager CESI-ON

15:40 uur in gesprek met Mark Helder, voorzitter Koninklijke Metaalunie en Emmelien Regeling, directeur RPP Kunststofoplossingen en lid Economic board regio Zwolle
Wat zijn de ontwikkelingen rondom circulariteit in de metaal en de kunststoffen sector. Wat is er gebeurd landelijk en in de regio? Hoe verloopt dat en welke actoren spelen daarbij een belangrijke rol?

16:15 uur 1e ronde met deelsessies

Korte pauze

17:30 – 18:15 2e ronde met deelsessies

18:30 – plenaire afsluiting – in debat over de toekomst, wat is er concreet nodig om te werken aan circulaire innovaties en hoe kunnen we dit versnellen?
Met o.a. Mark Geerts – eigenaar Paperfoam, Carolien Nijhuis – directeur eigenaar Nijhuis group

19:00 – borrel en diner

20:30 – einde

Meer informatie/aanmelden

Kaart wordt geladen...