Partnernieuws University of Groningen Business School

De University of Groningen Business School (UGBS) biedt onderwijs voor professionals en heeft een groeiende portefeuille op het gebied van duurzaamheid, zoals:

  • De executive MBA Sustainable Business Models
  • De online collegereeks Duurzaam Ondernemen (6 keuzemodules)
  • Het executive programma Environmental, Social and Governance Assurance
  • De executive MBA Energy Transition
  • Het executive programma Energietransitie met Multidisciplinaire Aanpak
  • en op maat gemaakte incompany programma’s

UGBS is onderdeel van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB) van de Rijksuniversiteit Groningen, die behoort tot de 1% business schools wereldwijd met zowel een EQUIS- als AACSB-accreditatie. Het is het ons doel om professionals op managementniveau te ondersteunen bij het verder ontwikkelen van hun leiderschapskwaliteiten. We hebben aandacht voor zowel uw persoonlijke groei als voor uw professionele resultaten.

Onze overtuiging is dat wetenschappelijke inzichten waardevol zijn in elke fase van een professionele carrière. Door vraagstukken vanuit een multidisciplinair perspectief en door de ogen van verschillende stakeholders te bekijken, helpen we u nieuwe mogelijkheden te ontdekken en vooruit te denken. De programma’s bieden u bovendien tal van mogelijkheden om uw netwerk uit te breiden en te leren van, geïnspireerd worden door en te debatteren met wetenschappers, ondernemers, bestuurders en andere professionals.

Het brede aanbod van UGBS omvat verder executive MBA’s en executive masters, korte programma’s, masterclasses en incompany programma’s op het gebied van onder andere gezondheid, leiderschap, governance, marketing, big data, digitale transformatie, accounting, assurance, finance, food & retail en M&A and Valuation.