Partnernieuws Seenons

2,75 megaton of 76 miljoen volle rolcontainers. Zoveel bedrijfsafval belandt er in Nederland elk jaar op de stort of in de verbrandingsovens. Daar willen wij met Seenons verandering in brengen.

We zijn op een missie om bedrijfsafval te redden – en te hergebruiken als waardevolle grondstoffen. Ons technologie-platform brengt iedereen in de keten bij elkaar voor circulair afvalmanagement. Zo verminderen we samen de hoeveelheid afval en werken we toe naar een circulaire economie in 2050.

Het tech-platform voor circulair afvalbeheer

Via ons platform brengen we alle partijen in de afvalketen bij elkaar – of je nu bedrijfsafval hebt, afval vervoert of het verwerkt. Organisaties scheiden hun afval en melden het in 1 klik aan op ons platform. Onze technologie vindt daar de meest efficiënte logistieke partij bij om het afval te vervoeren, zoveel mogelijk via bestaande routes. En dan verbinden we de afvalstromen met verwerkers en producenten die het weer kunnen omzetten in nieuwe materialen.

Zo bieden we met ons platform en de bijbehorende app een totaaloplossing om bedrijfsafval een tweede leven te geven. Vaarwel afval, hallo waardevolle grondstoffen!

Samen voor een wereld zonder afval

We zijn een technologie-bedrijf opgericht in 2019. In 2022 wonnen we de Deloitte Rising Star: een award voor de meest kansrijke tech start-up van Nederland. En we groeien hard. Met onze 75+ ‘Waste Warriors’ en tientallen partners hebben we één belangrijke missie: een wereld zonder afval.

In 2050 moeten we in Europa 100% circulair zijn en de CO2-uitstoot fors hebben verlaagd. Maar duurzaam afvalmanagement wordt alleen realiteit als iedereen in de afvalketen samenwerkt. Daarom verbinden wij met ons tech-platform bedrijven, vervoerders en verwerkers met elkaar voor een afvalvrije wereld. Onze technologie ‘matcht’ bedrijfsafval met de juiste verwerker. Is er geen match, dan vinden we een manier om het afval efficiënt en duurzaam af te voeren.

Sluit je ook aan voor een afvalvrije wereld!