Partnernieuws Move to Impact

Bij Move to Impact helpen we organisaties om inzicht te krijgen in hun impact op economisch, sociaal en milieugebied. Dit doen we door praktische programma’s, tools en templates aan te bieden die je begeleiden naar je volgende stap in de duurzaamheidsreis. We zijn deze missie in 2019 gestart en gaan door totdat we zoveel mogelijk mensen hebben bereikt om hen te inspireren een positieve impact te maken.

Move to Impact is opgericht door Skadi Mobius & Amber Kesselaer. Ze kennen elkaar van de universitaire masteropleiding ‘Management Consulting’ aan de VU Amsterdam. Jaren – en ondertussen een paar baanwisselingen later – ontmoetten ze elkaar weer. Na hun afstuderen gingen ze allebei in verschillende richtingen. Skadi richtte zich op innovatie en strategieadvies rond duurzame bedrijven, terwijl Amber zich verdiept in de wereld van datagedreven organisaties.

Twee werelden die niet snel samenkomen, maar wel perfect bij elkaar passen. De gezamenlijke ambitie om bedrijven verder te brengen, ook buiten de eigen muren, resulteerde in een gezamenlijke missie: organisaties in beweging brengen om op een duurzame manier te veranderen door inzicht in data en strategie. Omdat Skadi & Amber van nature erg nieuwsgierig zijn, willen ze dingen begrijpen en verbeteren. Een nieuwe duurzame onderneming was geboren! Het team breidt zich steeds verder uit om het aantal organisaties dat geactiveerd wordt om een positieve impact te maken, te vergroten.