Partnernieuws LRQA

Door het samenbrengen van ongeëvenaarde expertise op het gebied van certificering, assurance op maat, cyberbeveiliging, inspectie en training zijn wij een toonaangevende wereldwijde assurance provider geworden.
We zijn trots op ons erfgoed, maar het is wie we vandaag zijn dat er echt toe doet, want dat is wat vormgeeft aan hoe we met onze klanten zullen samenwerken. Door het combineren van sterke waarden, tientallen jaren ervaring in risico management, en een scherpe focus op de toekomst, zijn we er om onze klanten te ondersteunen bij het bouwen van veiligere, duurzamere organisaties.

Onze innovatieve end-to-end oplossingen – van onafhankelijke audits voor derden, certificering en training tot adviesdiensten, realtime assurance technologie en data gestuurde transformatie van de supply chain – helpen onze klanten bij het handelen in een snel veranderend risicolandschap. We zorgen ervoor dat zij hun eigen toekomst vormgeven, in plaats van die voor hen te laten bepalen.

Strategische visie

Onze technische knowhow, sectorexpertise en innovatieve, toekomstgerichte aanpak zullen u helpen de uitdagingen van vandaag aan te gaan – en morgen een veiligere, duurzamere organisatie te worden.

Technische expertise

Onze mensen zijn sectorexperts. Zij brengen een duidelijk inzicht in uw specifieke uitdagingen, normen en vereisten met zich mee. Zij zetten hun diepgaande kennis van certificering, op maat gemaakte assurance, cyberbeveiliging, inspectie en training in om u te helpen hieraan te voldoen.

Wereldwijde beschikbaarheid

Wij zijn actief in meer dan 120 landen, erkend door meer dan 50 accreditatie-instanties over de hele wereld en in bijna elke sector. Wij kunnen u helpen met risico management, verbeteringen door te voeren en uw geloofwaardigheid bij belanghebbenden over de hele wereld te vergroten.

Effectief partnerschap

Elk bedrijf is uniek. Daarom werken onze experts met u samen om uw behoeften en doelstellingen volledig te begrijpen en uit te werken hoe we die het best kunnen ondersteunen.

Frisse kijk

Wij hebben het voortouw genomen bij het vormgeven van onze sector en blijven elke gelegenheid aangrijpen om met klanten samen te werken en plaats te maken voor nieuwe ideeën, diensten en innovatie.