Partnernieuws Löning – Human Rights & Responsible Business GmbH

Löning – Human Rights & Responsible Business GmbH is een internationaal managementadviesbureau gespecialiseerd in mensenrechten. Opgericht in 2014 door de voormalige commissaris voor de mensenrechten van Duitsland, Markus Löning, bieden we praktische en strategische adviesdiensten aan bedrijven over hoe ze respect voor mensenrechten kunnen opnemen in hun bedrijfsvoering en in hun waardeketens.

Met aanwezigheid in Berlijn, Luxemburg en Den Haag hebben we al effectieve mensenrechtenrisicobeheersystemen opgezet voor meer dan 40 wereldwijde merken wereldwijd. Dankzij het inzicht van ons multiculturele team van meer dan 20 mensenrechtenexperts kunnen we de sociale en politieke contexten van verschillende delen van de wereld ontcijferen. Wij adviseren onze klanten in het Engels, Duits, Spaans en Portugees en kunnen communiceren in het Nederlands, Frans, Hindi, Italiaans, Luxemburgs, Pools, Turks en Vietnamees.

Voor meer informatie neem contact op met:

Liesbeth Unger, Partner Löning, Nederland (liesbeth@loening.org / Tel.+31 651029965)

Diensten

Wij helpen uw bedrijf om zijn verantwoordelijkheden met betrekking tot mensenrechten na te komen. We passen onze diensten en producten aan de specifieke behoeften van uw bedrijf aan en houden rekening met verschillende volwassenheidsniveaus van due diligence-beheer op het gebied van mensenrechten tussen afdelingen, dochterondernemingen en toeleveringsketens. Onze oplossingen zorgen ervoor dat u zaken doet in overeenstemming met relevante due diligence-wetten en internationale normen op het gebied van zaken en mensenrechten.

Wilt u regelmatig informatie ontvangen over wat wij doen, teken u hier in voor onze nieuwsbrief.