Partnernieuws Alfa Accountants en Adviseurs

Alfa is een brede zakelijke dienstverlener, die duurzaam waarde creëert voor klanten, medewerkers en de samenleving. Als B Corp willen wij zaken doen op een manier waarop mens, milieu en samenleving ertoe doen. Zo willen wij meerwaarde creëren voor de samenleving als geheel

De grootse kracht van kleinschaligheid

Wij geloven dat (lokaal) ondernemerschap de duurzame motor is van de economie en die motor willen we draaiende houden en krachtiger maken. Alfa heeft niet alleen oog voor de zakelijke kanten van het ondernemersbestaan, maar ook voor de menselijke kant.

Het beste van twee werelden

We willen de resultaten van mkb-ondernemers optimaliseren en langetermijnwaarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis. Onze landelijke organisatie met decentrale, toegankelijke kantoren is hier volledig op ingericht.

Overal dichtbij

Financiële dienstverlening is een speelveld dat continu verandert. Daarom vind je bij Alfa meer dan 30 vestigingen en ruim 1.000 medewerkers in accountancy- en bedrijfsadvies.

Je bedrijf, branche en uitdagingen, we willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie, maar met een kantoor om de hoek. Met brede financiële kennis én specialistische branchekennis. Thuis in jouw omgeving, dicht bij je werkgebied en dicht bij jou. Daar zijn we op ons best. Dus waar je ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat je ons nodig hebt.