FLOOW2 lanceert vandaag ‘Get Started’, een online tool waarmee bedrijven en (zorg)organisaties nu heel eenvoudig een eigen deelmarktplaats kunnen maken. Vertrouwen en gemak zijn belangrijke drijvers van de deeleconomie en met deze nieuwe tool kan iedere organisatie eenvoudig en laagdrempelig intern of met andere organisaties aan de slag met delen.

Sinds 2012 faciliteert FLOOW2 bedrijven en (zorg)organisaties al om via een algemeen deelplatform (www.floow2.com) materieel, grondstoffen, diensten, faciliteiten en personeel te delen met collega-bedrijven. Met als resultaat efficiënter gebruik van bestaande capaciteit, een duurzame bedrijfsvoering, extra omzet, kostenbesparing en meer samenwerking.

In een paar muisklikken kan ieder bedrijf of organisatie nu een eigen deelmarktplaats creëren via eigenmarktplaats.floow2.com, voorzien van een zelf gekozen naam, URL en logo. Het is mogelijk om collega’s binnen de organisatie of andere bedrijven uit het netwerk uit te nodigen voor het eigen deelplatform om zo onderling materieel, diensten, faciliteiten, kennis en kunde te delen. Zo bepaalt men zelf wie er actief mogen zijn op de deelmarktplaats en met wie men deelt. Wel zo veilig en vertrouwd, toch?