Workshop ‘Hoe verrijkt duurzaamheid/MVO het vak van de KAM-manager?

Wanneer

15/05/2018    
00:00

Waar

De Rijtuigenloods
Piet Mondriaanplein 61, Amersfoort, 3812 GZ
De Rijtuigenloods
Workshop 'Hoe verrijkt duurzaamheid/MVO het vak van de KAM-manager?

Waren vroeger eisen van klanten het kader normstellend kader van kwaliteitszorg, tegenwoordig zijn deze vervangen door maatschappelijk verwachtingen van vele groepen stakeholders. Stond customer initimacy centraal: nu gaat het om stakeholder initimacy! En daarmee bereikt duurzaamheid / maatschappelijk verantwoord ondernemen het vakdomein van de KAM-manager. Een prachtkans om het vak verder te verrijken en ook van meer strategische betekenis te voorzien.

In deze workshop neemt Rob van Tilburg u interactief mee in de wereld van duurzaam ondernemen. Aan de orde komen megatrends, de betekenis van de Sustainable Development Goals, ontwikkelingsfasen van duurzaam ondernemen, stakeholderdialoog en de toekomstige rol van de KAM-manager en het starten met MVO.

Maar vooral is er veel ruimte voor uw vragen over het vakgebied duurzaam ondernemen!

Spreker

Rob van Tilburg is als senior adviseur verbonden aan adviesbureau Sustainalize en begeleidt ondernemingen met raad en daad bij het vormgeven van duurzaam ondernemen. Hij is auteur van het boek Duurzaam Ondernemen Waarmaken, dat via praktische routes beschrijft hoe een onderneming duurzaamheid echt kan integreren in de bedrijfsvoering.

Voor wie?

Voor KAM-managers en andere managers die binnen hun vakgebied te maken krijgen met duurzaamheid en MVO

Aanmelden

Deze workshop is onderdeel van het Jaarcongres Kwaliteit 2018. Waar op het vlak van duurzaamheid ook een masterclass van Jan Jonker over duurzame businessmodellen wordt gehouden. Je kunt met je tickets het gehele congres bezoeken! Bekijk het complete programma op www.jaarcongreskwaliteit.nl

Deelname kost slechts € 195,- 

En samen is leuker dan alleen, daarom kan je een collega meenemen voor € 95,-

Kaart wordt geladen...