Webinar ‘Tiny Forest for Business’

Wanneer

15/04/2021    
12:00 - 12:45

Waar

Online webinar
Webinar 'Tiny Forest for Business'

Sluit je ogen en stel je voor dat je dicht bij kantoor door een heus bos loopt. Kun je de vogels al horen fluiten? Voel je je hartslag al kalmeren? Mooi zo!

  • Bent u op zoek naar een manier om met uw collega’s in gesprek te gaan over het milieu?
  • Wilt u een positieve bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap en biodiversiteit?
  • Bent u op zoek naar een buitenontmoetingsplek voor uw kantoor en gemeenschap?

Graag nodigen wij u uit voor het webinar Tiny Forest for Business, op donderdag 15 april: 12:00 – 12:45 CET.

Het doel: Kruisbestuiving van bedrijven en Tiny Forests: Eilanden van dichtbeplante inheemse bomen en planten, die fungeren als kernen van natuur voor lokale gemeenschappen in stedelijke omgevingen.

Wij nodigen u uit voor dit webinar, georganiseerd door een team van Young Professionals verbonden aan Global Compact Netwerk Nederland.

Sprekers:

Chief Tree Planning Officer van de Nederlandse natuureducatie organisatie IVN, Daan Bleichrodt zal spreken over het populaire Tiny Forest dat de wereld over gaat. Als ook hoe uw organisatie zich kan aansluiten bij deze beweging om verbinding te maken met uw lokale gemeenschap en de lokale biodiversiteit te vergroten.

Sustainability Manager van het Britse Fever-TreeJessica Ainley, zal haar ervaringen delen over het planten van het allereerste Tiny Forest in Londen. Als ook de voordelen van het Fever-Tree Tiny Forest voor de lokale gemeenschap, haar Fever-Tree collega’s en de kansen die het creëert voor het bedrijf.

Registreer hier

Kaart wordt geladen...