Webinar “Ontwerp en productontwikkeling met gerecycleerd plastic

Wanneer

06/10/2022    
14:00 - 15:30

Waar

Online webinar
Webinar "Ontwerp en productontwikkeling met gerecycleerd plastic

Namens het door Interreg North West Europe (NWE) gefinancierde project Transform_CE waar Bureau MVO communicatiepartner van is, zijn we verheugd om de tweede van een reeks informatieve webinars aan te kondigen, gehouden op donderdag 6 oktober 2022 om 14:00 uur.

In dit webinar delen de projectpartners hun kennis, ervaringen en inzichten over ontwerp en productontwikkeling met gerecycleerde kunststof.

Het webinar wordt voorgezeten door Prof. David Greenfield (SOENECS), die zal worden bijgestaan door vertegenwoordigers van de projectpartners, Technische Universiteit Delft (NL), Manchester Metropolitan University (UK) en de Green Plastic Factory (NL).

Hoe kan ik meedoen?

Het webinar is gratis en voor iedereen toegankelijk en wordt online gehost via Microsoft Teams.

Teams link: https://lnkd.in/eud5i8jB

Voor wie is het bedoeld?

Dit webinar is bedoeld voor mensen van bedrijfsondersteunende organisaties, ontwerpbureaus, lokale, regionale en nationale overheden, particuliere bedrijven en bedrijven in de kunststofrecyclingbranche. Het webinar staat echter open voor iedereen, en we raden andere  belanghebbenden sterk aan om deel te nemen. Er zal ook gelegenheid zijn om vragen te stellen, andere belanghebbenden uit de sector te ontmoeten en online te netwerken.

Kaart wordt geladen...