Webinar: MVO in tijden van Corona

Wanneer

21/04/2020    
10:00 - 10:45

Waar

Online webinar
Webinar: MVO in tijden van Corona

Global Compact Network Netherlands organiseert op dinsdag 21 april 2020 van 10.00 – 10.45 uur een webinar ‘MVO in tijden van Corona’. 

Het Corona Virus en de genomen maatregelen hebben grote gevolgen voor vele bedrijven en voor hun supply chain. Bedrijven worden voor de vraag gesteld hoe zij deze problemen en risico’s in de keten kunnen ondervangen. Bedrijven worden voor de opgave gesteld zich levensvatbaar te houden, werkgelegenheid te behouden en goede afspraken te maken met leveranciers om gezamenlijk de crisis economisch te overleven.

Informeren en inspireren

In het webinar ‘Wat betekent maatschappelijk verantwoord ondernemen in deze Coronacrisis’ wil GCNN deelnemers informeren en inspireren over de wijze waarop bedrijven MVO vorm kunnen geven in deze uitzonderlijke situatie. Wat zeggen de 10 principes van UN Global Compact over de dilemma’s waar zij in deze tijd mee geconfronteerd worden? Wat kunnen ze hiervan leren in de omgang met werknemers, toeleveranciers, klanten en de eindgebruikers? Leidt deze crisis tot nieuwe IMVO risico’s en hoe breng je die in kaart? Hoe kunnen bedrijven hun maatschappelijke verantwoordelijkheid pakken in deze crisis? En zodra de urgente crisis is geadresseerd, wat betekent MVO dan voor de wijze waarop zij weer bouwen aan herstel?

Experts zijn: Davis Vermijs (Shift), Alexandra van Selm (SER) en Rutger Goedhart (Heineken).

Meld aan via deze link

Kaart wordt geladen...