Webinar SER: ‘Diversiteit in de Top! Naar een succesvolle aanpak’

Wanneer

08/03/2022    
15:30 - 17:30

Waar

Online webinar
Webinar SER: 'Diversiteit in de Top! Naar een succesvolle aanpak'

De SER nodigt je uit voor de bijeenkomst ‘Diversiteit in de Top – Naar een succesvolle aanpak’.

De online bijeenkomst vindt plaats op Internationale Vrouwendag, 8 maart 2022 van 15:30 – 17:00 uur. Dit webinar is tevens de lancering van het jaarlijks terugkerend event ‘Diversiteit in de Top’. Belangrijke aanleiding hiervoor is de invoering van de wet ‘quotum en streefcijfers’ voor meer diversiteit in de top per 1 januari 2022.

Tijdens dit webinar gaan we, onder voorzitterschap van Nadia Moussaid, in meerdere rondes in gesprek met de nieuwe Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Robbert Dijkgraaf, CEO’s uit het bedrijfsleven, bestuurders uit het maatschappelijk middenveld, rolmodellen en diverse experts over de kansen en de belemmeringen van diversiteit in de top van het bedrijfsleven.

Hiermee willen wij het bedrijfsleven in Nederland ondersteunen in hun ambities voor een meer diverse en inclusieve bedrijfscultuur en hen inspireren er mee aan de slag te gaan.

Tijdens het webinar is het mogelijk online vragen te stellen aan de gasten in de studio. Wij kunnen je verzekeren dat dit een bijzonder webinar wordt dat je niet wilt missen.

Sprekers

Mariëtte Hamer
Voorzitter, Sociaal-Economische Raad

Robbert Dijkgraaf
Minister, Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Ingrid Thijssen
Voorzitter, VNO-NCW

Kitty Jong
Vicevoorzitter, FNV

Nadia Moussaid
Dagvoorzitter

en vele anderen

Meer informatie/ gratis aanmelden

Kaart wordt geladen...