Round Table Biodiversteit: rapporteren over kansen, risico’s en impact

Wanneer

06/10/2023    
09:00 - 12:00

Waar

De Veldkeuken
Koningslaan 11 A, Bunnik, 3981 HD
De Veldkeuken
Round Table Biodiversteit: rapporteren over kansen, risico's en impact

Er verandert veel in de komende jaren op het gebied van duurzaamheid, en de rapportage daarover. Eén van de thema’s die voor veel bedrijven relevant is, is biodiversiteit. Dit zit ‘m niet alleen in het herstellen van biodiversiteit op (bedrijfs)locaties, maar vooral in de impact die je als bedrijf hebt op herstel van biodiversiteit in de gehele waardeketen, en de afhankelijkheid van natuurlijke ecosystemen in het verdienvermogen.

Op vrijdagochtend 6 oktober 2023 organiseert TOSCA samen met NLadviseurs een round table over dit onderwerp om bedrijven meer inzicht te geven in het belang van biodiversiteit en hoe je deze naar een impactvolle ‘CSRD’ rapportage kan vertalen. Tijdens deze round tabel gaan wij, mede aan hand van een casus, met elkaar in gesprek over de kansen, risico’s en impacts van biodiversiteit en kijken we van elkaar kunnen leren. Verder geven wij handvatten om na de round table zelf aan de slag te gaan met een stappenplan om naar de CSRD richtlijn toe te werken ten aanzien van biodiversiteit.

Deze round table is voor relaties van TOSCA en NLadviseurs, maar mocht u interesse hebben om deel te nemen, dan kunt u een bericht sturen naar nicolette@tsocatribe.nl

Kaart wordt geladen...