Paris Proof Congres 2023: meten, weten, doen!

Wanneer

30/11/2023    
13:00 - 17:00

Waar

Amare
Spuiplein 150, Den Haag, 2511 DG
Amare
Paris Proof Congres 2023: meten, weten, doen!

Meten, weten, doen!

Het Paris Proof Congres vindt plaats 8 dagen na de Tweede Kamerverkiezingen. We kunnen echter niet wachten tot de formatie van een nieuw kabinet, we moeten nu aan de slag met het halen van de Paris Proof doelen voor 2040. Daarom is het thema van het Paris Proof Congres 2023: meten, weten, doen!

Tijdens een prikkelend plenair programma nemen onder meer Reint Jan Renes, lector Psychologie voor een Duurzame Stad aan de Hogeschool van Amsterdam, en Kees Vendrik, voorzitter Nationaal Klimaat Platform, ons mee in de uitdagingen waar we als markt voor staan. Ook NS en Rijksvastgoedbedrijf staan op het podium om te vertellen over hun Paris Proof ambities voor hun vastgoedportefeuille. En we stellen weer nieuwe Paris Proof Commitment-ondertekenaars voor Dagvoorzitter is Marianne Thieme, duurzaamheidsstrateeg, publicist en oprichter van de Partij voor de Dieren.

Praktische voorbeelden en handige tools

Hierna volgen 12 deelsessies in 2 rondes met experts uit de markt, wetenschap, overheid en van DGBC zelf. Met daarin aandacht voor onderwerpen als Whole Life Carbon, Europese en nationale wet- en regelgeving, de Werkelijke Energie intensiteitsindicator (WEii), netcongestie, datadelen en het maken van een routekaart.

Kortom, op het congres helpen we je invulling te geven aan jouw korte en lange termijn doelen met inspirerende sprekers, praktische voorbeelden en handige tools. Aan het eind van de dag weet je hoe je jouw Paris Proof ambitie nog sneller realiseert.

Inspirerende locatie Amare

Het congres vindt dit jaar plaats bij Amare in Den Haag. Dit bijzondere gebouw heeft een BREEAM-NL Excellent-certificering behaald bij de oplevering en is daarmee het eerste duurzaam gebouwde podiumkunstencomplex van Nederland.

Deelnemen

Deelname is gratis voor DGBC-partners, voor niet-partners is deelname €195,- exclusief btw.

Meer informatie/aanmelden

Kaart wordt geladen...