Online Introductie Circulair Ondernemen in Amsterdam

Wanneer

09/07/2024    
15:30 - 16:30

Waar

Online webinar
Online Introductie Circulair Ondernemen in Amsterdam

Amsterdam staat voor een grote uitdaging. Hoe maken en houden we onze hoofdstad toekomstbestendig? Ondernemers zijn de spil in deze transitie. Daarom helpt de gemeente hen bij de overstap naar circulair en duurzaam ondernemen. Tijdens een online introductie Circulair Ondernemen in Amsterdam op 9 juli vertellen we wat en hoe dit traject eruit ziet.  

De gemeente Amsterdam wil 110 maakbedrijven gericht ondersteunen bij de overstap naar circulair en duurzaam ondernemen. In het advies- en begeleidingstraject worden ze geholpen concrete stappen te zetten – helemaal gratis.  

Circulair Ondernemen wordt uitgevoerd door Partners for Innovation. Tijdens de online introductiebijeenkomst behandelen we praktische tips en voorbeelden om aan de slag te gaan met circulair ondernemen en vertellen we meer over het begeleidingstraject. 

Praktijkgerichte workshops

De rustige zomermaanden zijn een goede periode om de bedrijfsstrategie weer eens tegen het licht te houden en concrete stappen naar circulair ondernemen te zetten. Daarom organiseert Partners for Innovation voor bedrijven die deelnemen aan dit traject in juli, augustus en september vijf fysieke workshops over ‘Lineaire waardeverliezen en circulaire kansen’ en vijf workshops over ‘Een circulaire waardepropositie’. Voor het volgen van workshop 2 moet u wel eerst workshop 1 hebben gevolgd. 

Meer informatie/aanmelden

Kaart wordt geladen...