Kyden ESG Mini Congres: “ESG, CSRD, AI & Beyond”

Wanneer

16/05/2024    
13:30 - 18:00

Waar

Kauwgomballenfabriek
Paul van Vlissingenstraat 10, Amsterdam, 1096 BK
Kauwgomballenfabriek
Kyden ESG Mini Congres: "ESG, CSRD, AI & Beyond''

Wil je weten hoe ESG (Environmental, Social, and Governance) praktisch kan worden toegepast in jouw organisatie? Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ESG en de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie voor het oplossen van maatschappelijke vraagstukken? Ben je verantwoordelijk voor de implementatie van een ESG-strategie binnen een MKB of wat grotere organisatie? Zie je een grote berg met werkzaamheden op je af komen? En zie je ook de kansen die dit jouw organisatie kan bieden?

Dan nodigen we je graag uit voor ons ESG Mini Congres op 16 mei a.s. in de Social Impact Factory Kauwgomballenfabriek in Amsterdam!

Het programma omvat vier boeiende breakouts:

Aan de slag met ESG: Leer de basisprincipes van ESG kennen en ontdek hoe je deze kunt integreren in jouw bedrijfsstrategieën. Verzorgd door Tim Meurs – Kyden.

CSRD & Beyond: Verken de toekomst van CSRD & Beyond en ontdek wat dit voor jouw ESG-strategie en -implementatie gaat betekenen. Verzorgd door Quirin Niessen – Kyden.

AI for Good: Ontdek de kracht van AI en ontwikkel je oog voor kansen om daar maatschappelijke vraagstukken mee aan te pakken en positieve veranderingen in te zetten. Verzorgd door Marco van der Werf – BIT / Kyden.

ESG en relevante juridische ontwikkelingen: Welke internationale en nationale wetten en regelgeving zijn relevant voor jouw organisatie als het gaat om ESG? Hoe beleid en processen aangepast kunnen worden om ESG-risico’s beter te beheersen? Verzorgd door: Maaike Kamps – Van Benthem & Keulen.

Dit is jouw kans om te netwerken met gelijkgestemde professionals, inspirerende sprekers te ontmoeten en deel te nemen aan boeiende discussies over de toekomst van duurzaamheid en technologie.

Toegang is gratis, maar registratie is vereist vanwege beperkte beschikbaarheid. Meld je snel aan en verzeker jezelf van een plek op dit unieke evenement!

Kaart wordt geladen...