Paris Proof Congres

Wanneer

29/11/2022    
10:30 - 15:00

Waar

World Trade Center Rotterdam
Beursplein 37, Rotterdam, Nederland, 3011 AA
World Trade Center Rotterdam
Paris Proof Congres

Kom naar het Paris Proof Congres op dinsdag 29 november van 13.00 tot 18.00 uur en hoor de laatste stand van zaken over het aanpassen van de bestaande woningvoorraad en nieuwbouw, aanstaande regelgeving, en veel meer. We gaan ook in op de harmonisatie van Paris Proof en de Carbon Risk Real Estate Monitor (CRREM). Voor iedereen is er wat in het Rotterdamse World Trade Center.

Experts van DGBC en daarbuiten geven presentaties over hoe de gebouwde omgeving er in 2040 uitziet en hoe we daar komen. Tijdens een plenair programma en subsessies ontdek je hoe jij vanuit jouw sector en jouw rol kan bijdragen.

Een greep uit de onderwerpen

In het plenaire deel doet Martien Visser, lector Energietransitie Hanzehogeschool Groningen en Manager Corporate Strategy bij Gasunie, een energiequiz met de aanwezigen en neemt ze mee in de cijfers over de energietransitie. Het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB) heeft onderzoek gedaan naar de kosten als je de hele bestaande woningvoorraad Paris Proof wil maken. Hoe verhoudt de regelgeving voor de utiliteitsbouw van minister Hugo de Jonge voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening en de komende Europese regelgeving zich tot toekomstbestendige gebouwen? Selina Roskam van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en de experts van DGBC geven een toelichting. Zij nemen daarin ook de portefeuilleaanpak en de routekaarten mee. Natuurlijk komt ook het belang van het Paris Proof Commitment aan bod.

Tips

Daarnaast komen adviesbureaus met tips aan vastgoedeigenaren en gebruikers over het opstellen van routekaarten en de portefeuilleaanpak. Zij hebben eigen instrumenten en lichten deze toe, zodat aanwezigen zelf kunnen zien welk hulpmiddel het beste bij ze past.

Kortom: aan het eind van de dag weet je hoe je jouw Paris Proof ambitie sneller realiseert.

Ja, ik wil me inschrijven 

Kaart wordt geladen...