Klaar voor de toekomst in de sector Transport en Logistiek

Wanneer

25/10/2023    
08:15 - 12:00

Waar

Van der Valk Hotel Dordrecht
Laan van Europa 1600, Dordrecht, 3317 DB
Klaar voor de toekomst in de sector Transport en Logistiek

Je bedrijf klaar maken voor de toekomst? Dat is een uitdaging waar veel bedrijven vandaag de dag mee te maken hebben. Om hierbij te helpen, organiseert Alfa een interactieve bijeenkomst op 25 oktober waarbij experts uit het vakgebied spreken over verschillende onderwerpen.

Sectormanager Transport en Logistiek Carol de Wit neemt jullie mee op een reis om jullie bedrijf klaar te maken voor de toekomst.

Daarnaast zullen Lucas Willems van DAF Nederland en Jean-Paul Punt van DAF dealer BEST Trucks Barendrecht BV jullie informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrische trucks van DAF. Vervolgens neemt Carol opnieuw het woord en neemt jullie mee in de uitdagingen omtrent terugverdientijd, kostprijs, investeringen, financieringen en alle andere vraagstukken die gepaard gaan met elektrisch rijden.

Ook zal Patrick de Veer van Greenaumatic spreken over duurzaamheidsrapportage en hoe je aan deze data komt. Hij neemt jullie mee in dit proces en laat zien wat je er voor terugkrijgt. Verder bespreken we het belang van een goede ICT-infrastructuur en het ophalen van de beschikbare data. Het goed monitoren van de data zorgt voor een rendementsverbetering van jouw bedrijf.

Tot slot zullen we speciaal voor de ondernemers die hun bedrijf willen verkopen binnen nu en 5 jaar, inzicht geven in wat hen te wachten staat en een paar tips geven om nu alvast mee te beginnen.

Kortom, een bijeenkomst vol met waardevolle inzichten en informatie om jouw bedrijf klaar te maken voor de toekomst. Graag nodigen wij jou uit voor deze bijeenkomst op woensdag 25 oktober 2023 vanaf 08.15 uur bij Van der Valk Hotel Gorinchem.

Programma

Het programma start om 09.00 uur. Voorafgaand is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten tijdens een ontbijt vanaf 08.15 uur.

08.15 uur: Ontvangst met ontbijt
09.00 uur: Opening door Carol de Wit (Alfa)
09.15 uur: Presentatie door Lucas Willems (DAF Nederland) en
Jean-Paul Punt (DAF dealer BEST Trucks Barendrecht BV)
10.00 uur: Pauze
10.30 uur: Presentatie door Patrick de Veer (Greenaumatic) en Carol de Wit
11.30 uur: Afsluiten en napraten

Meer informatie/aanmelden

Kaart wordt geladen...