Inspiratiemiddag Versnellingsnetwerk Circulair Inkopen

Wanneer

09/06/2022    
12:30 - 17:00

Waar

Social Impact Factory
Vredenburg 40, Utrecht
Social Impact Factory
Inspiratiemiddag Versnellingsnetwerk Circulair Inkopen

De transitie naar een circulaire economie vraagt om een verandering in de gehele (product)keten. Het inkoopinstrument is een marktprikkel die deze samenwerking kan faciliteren. Hoe kan inkoop bijdragen aan deze ketensamenwerking? Welke goede voorbeelden zijn er? En welke dilemma’s spelen? Op 9 juni gaan we erover in gesprek. Ben jij erbij? Lees meer over deze inspiratiemiddag.

Het Versnellingsnetwerk Circulair Inkopen (VCI) zet in op ketensamenwerking door publieke en private inkopers -, opdrachtgevers en marktpartijen met elkaar in gesprek te laten gaan over circulaire thema’s binnen verschillende sectoren en productgroepen. De transitieagenda’s van het Uitvoeringsprogramma Circulaire Economie 2019-2023 spelen hierin een belangrijke rol.

Op deze middag gaan we dieper in op ontwikkelingen van de transitieagenda Consumptiegoederen. Het doel? Verrassende ontmoetingen, samen leren en vooral: elkaar inspireren. Het is een afwisselend programma met interessante keynotesprekers, workshops en praktijkvoorbeelden. En uiteraard is er genoeg tijd om te netwerken.

Waarom dit interessant is voor jou

  • Ontmoet andere inkopers uit verschillende organisaties
  • Laat je inspireren door de keynotesprekers en praktijkvoorbeelden
  • Ga actief aan de slag tijdens diverse workshops

Om een goede verdeling tussen publieke en private inkopers -, opdrachtgevers en marktpartijen te maken, werken we met een bepaald aantal deelnemers per doelgroep. Aanmelding is op volgorde van binnenkomst. Meld je dus snel aan, want vol is vol!

Aanmelden: stuur een mail met daarin jouw naam, e-mailadres, functie en organisatie

Kaart wordt geladen...