Bekendmaking (virtueel) Sustainable Brand Index Nederland

Wanneer

12/05/2020    
15:00 - 16:00

Waar

Online webinar
Bekendmaking (virtueel) Sustainable Brand Index Nederland

Op 12 mei om 15.00 uur worden de resultaten van het onderzoek achter de Nederlandse Sustainable Brand Index bekendgemaakt. Vanwege de COVID-19 crisis zullen we onze discussies naar de digitale sfeer verplaatsen.  Het betreft het grootste en meest toonaangevende onderzoek in Europa op het gebied van duurzaamheid en consumentenmerken, dat sinds 2017 ook in Nederland wordt uitgevoerd.

Tijdens het live webinar zullen we ons richten op enkele van de belangrijkste branche en consumenteninzichten van de Sustainable Brand Index B2C 2020 voor de Nederlandse markt. Daarnaast zal het webinar zich focussen op een discussie met opinieleiders omtrent moreel leiderschap. We zijn vereerd om digitaal vergezeld te worden door Paul Polman als key note speaker. Hij was 10 jaar CEO van Unilever en is jarenlang door de VN benoemd als SDG Advocate.

Het webinar is voor iedereen toegankelijk en wordt gemodereerd door Harm Edens. U hebt de mogelijkheid om in de ‘live cat’ vragen te stellen.

Gebaseerd op een onafhankelijk onderzoek onder 6.000 Nederlandse consumenten, worden duurzaamheid, branding en communicatie van consumentenmerken in kaart gebracht en geanalyseerd. Het onderzoek laat zien hoe merken door Nederlandse consumenten worden gepercipieerd op het gebied van sociale en milieu gerelateerde verantwoordelijkheid.

Aanmelden/meer informatie

Kaart wordt geladen...