Partnernieuws Stichting Positieve Impact

Onder de oude naam heeft de stichting de afgelopen 10 jaar meer dan 40 events georganiseerd. Hier hebben zo’n 10 duizend personen afkomstig van verschillende organisaties aan deelgenomen. Met deze events heeft de stichting de verduurzaming van het Nederlandse bedrijfsleven een versnelling en positieve draai gegeven. Duurzaamheid is al zo’n serieus thema, daarom was het vanaf het begin al onze missie om het leuk te maken. Dan is de kans veel groter dat je er mee aan de slag gaat!

Drie keer per jaar organiseren we inspirerende en energieke events over duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze vaste thuisbasis hiervoor is Flint Theater in Amersfoort. Met meer dan 750 stoelen is hier de mogelijkheid om te groeien naar nog grotere events en het maken van nog meer Positieve Impact! Door de setting van een theater voelen onze events niet als een zakelijk congres, maar als een avond uit. En dat is niet voor niets. We geloven erin dat de kans veel groter is dat je in actie komt, wanneer je ergens energie van krijgt. En van onze events krijg je energie!

Ben je zelf op zoek naar inspiratie om meer positieve impact te maken? Omdat we 100% achter onze events staan willen we iedereen de mogelijkheid geven om met ons kennis te maken. Daarom kun je voor € 47 een kennismaak ticket aanschaffen als je nog niet eerder op een event van ons bent geweest. Dit bedrag dekt de kosten voor je hapjes en drankjes. De rest krijg je van ons! Als je wilt profiteren van de vele voordelen die stichting Positieve Impact biedt om je te helpen bij duurzaam ondernemen, overweeg dan om lid te worden!