Infinity Repair mag zich door het publiek gekozen, “het duurzaamste bedrijf van Nederland 2021” noemen. Tijdens het online eindejaarsevent van stichting Nederland CO2 Neutraal, dat afgelopen week werd gehouden nam algemeen directeur Nico Heijmen deze prijs met trots in ontvangst. Stichting Nederland CO2 Neutraal reikt jaarlijks de prijs uit voor het ‘Duurzaamste bedrijf van Nederland” om het bedrijfsleven een extra stimulans te geven op het gebied van duurzaam ondernemen.

Normaliter worden er tijdens het eindejaarsevent van stichting Nederland CO2 Neutraal meerdere prijzen uitgereikt, maar wegens de aanhoudende COVID-19 maatregelen heeft de organisatie besloten om de uitreiking van de prijs door de vakjury (Bestaande uit Marianne van Keep, Maurits Groen, Antonie Langelaan en Merijn Tinga) te verplaatsen naar het event van 25 maart a.s. Hier wordt tevens een extra prijs uitgereikt onder de genomineerden bedrijven, wat nog een verrassing blijft tot het event van 25 maart.

Publieksprijs

Infinity Repair is in 2021 door het publiek verkozen als duurzaamste bedrijf van Nederland 2021. Een prijs die zij absoluut verdienen. Infinity Repair richt zich volledig op het duurzaam herstellen van houten kozijnen. Voor Infinity Repair is niet alleen het deelelement een duurzaam product, maar wordt ook bespaard in het proces voorafgaand aan de productie en in de montage van het deelelement.

Gezien dit specialistische werk en de duurzame resultaten die zij hiermee behalen is dit natuurlijk een terechte winnaar van de titel.

Stichting Nederland CO2 Neutraal wil Infinity Repair van harte feliciteren met het behalen van deze titel en moedigt Infinity Repair aan om door te gaan met de verdere uitbreiding van alle duurzame activiteiten binnen de organisatie.

Over Nederland CO2 Neutraal

Steeds meer bedrijven in Nederland zijn zich bewust van de noodzaak van duurzaam ondernemen. Stichting Nederland CO2 Neutraal inspireert én helpt hen om uit te groeien tot een klimaat neutrale onderneming: schoner en minder afhankelijk van fossiele brandstoffen, met respect voor mens en milieu.

Om dit doel kracht bij te zetten organiseert stichting Nederland CO2 Neutraal jaarlijks vier inspirerende events om mensen te motiveren, maar vooral inspireren om verdere stappen te maken op het gebied van duurzaam ondernemen.