Partnernieuws Me.

Wij dwingen onszelf om anders te kijken naar zakelijke mobiliteit. Niet omdat wij de wereld willen veranderen, maar omdat de wereld verandert. En de manier waarop we ons bewegen verandert mee. We zijn flexibeler dan ooit en verwachten dat ook van onze mobiliteit. Wij snappen dat en zijn er om organisaties te helpen ook de volgende stap te zetten.

Zakelijke mobiliteit kan duurzamer, slimmer en efficiënter. Daarom is er Me.

Me voorziet bedrijven in de steeds groter wordende behoefte naar onafhankelijke en flexibele mobiliteit. Gemak en keuzevrijheid bieden aan medewerkers, dat is ons doel waarbij we werkgevers te allen tijde het juiste inzicht en overzicht bieden.

Leasemaatschappij(en) voor auto’s, losse tankkaarten, NS Business Cards of OV abonnementen en een aparte leverancier voor een fietsenplan? Waarom een stroom van declaraties voor woon-werk verkeer, zakelijke kilometers, thuiswerken en overige onkosten, al dan niet via een goed werkend ERP systeem? Vaak decentraal gemanaged door HR, Facilities, Inkoop, en/of Finance. Dat kan efficiënter.

Me maakt het eenvoudiger. Minder facturen en veel minder interne administratie. Maar wel meer overzicht, meer inzicht, meer grip op de kosten en één centraal aanspreekpunt voor mobiliteit. Voor medewerkers, maar ook voor alle interne stakeholders binnen een bedrijf.

Mobiliteit en alle bijbehorende administratie in handen van de professionals van Me garandeert bedrijven de beste leveranciers en de meest geavanceerde platformen. Zo ontzorgt Me bedrijven volledig.

Me. zet duurzaam ondernemen in beweging.