Partnernieuws Locaties met Meerwaarde(n)

Bij Locaties met Meerwaarde(n) vind je bijzondere en inspirerende locaties voor zakelijke bijeenkomsten, met meer waarden voor cultuur, natuur of mens. Locaties met een verhaal, die uitbinken in duurzaam werken, sociaal ondernemerschap of bewaken van cultureel erfgoed.

De missie van Locaties met Meerwaarde(N)

Het is onze droom dat respect voor mens, natuur en cultuur de norm wordt in de evenementenbranche.

Wij bieden vergader- en eventlocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen een platform waarop zij zich kunnen profileren. Hiermee inspireren wij elkaar, de organisatoren van bijeenkomsten en de evenementenbranche.

Tips om duurzaam te organiseren

Ook vind je bij Locaties met Meerwaarde(n) tips hoe jij je event duurzamer kunt organiseren. Van circulaire catering tot dagvoorzitters en sprekers die veel weten van duurzaamheid of ethiek. Of download het gratis whitepaper ‘Maak je impact positief’.

Goede doelen steunen

Locaties met Meerwaarden is een sociale onderneming. Een deel van onze omzet geven we weg aan goede doelen. Bij elke aanvraag gaat er een euro in de pot en bij elke boeking mag de klant een bedrag doneren aan een goed doel. Zo maken we samen met elk event de wereld een beetje mooier.