Partnernieuws Hill & Knowlton

Hill & Knowlton staat voor strategie en communicatie, met adviseurs die door opdrachtgevers worden ingeschakeld als het er echt om gaat. Wij helpen bedrijven en organisaties in de meest uiteenlopende en vaak uitdagende omstandigheden, waarbij wij ze adviseren in hun transities en transformaties. Met het creëren van stakeholderacceptatie als doel. Nooit om de status quo te beschermen, niet om op elke hype in te gaan, maar om ze met een gegronde strategie toekomstbestendig te maken.

Onze adviseurs zijn met hun brede ervaring, vakmanschap en integriteit erkende boardroompartners. Onafhankelijk en kritisch zetten zij de discussie met onze opdrachtgevers op scherp.

Hill & Knowlton heeft jarenlange ervaring in het adviseren van bedrijven in complexe situaties, onder meer op het gebied van strategie, stakeholdermanagement en geloofwaardige communicatie.

Hill & Knowlton adviseert vanuit haar Sustainability & ESG Advisory team bedrijven in hun duurzame transitie op het vlak van duurzaamheidsstrategie, implementatie, stakeholder acceptance en communicatie. Daarnaast adviseert Hill & Knowlton bedrijven met betrekking tot het voldoen aan ESG-regelgeving, waaronder EU Taxonomie en CSRD.