Partnernieuws Bottle Up

Bottle Up biedt consumenten de mogelijkheid om een duurzaam en herbruikbaar alternatief te kiezen. Met herbruikbare flessen gemaakt van suikerriet, gevuld met bronwater, BPA vrij en 100% recyclebaar, is Bottle Up hét antwoord op single-use water.

Bij Bottle Up weten we dat ‘water-on-the-go’ niet snel zal verdwijnen. Het gemak van verpakt water is groot en het aanbod enorm. De gigantische afvalberg die door de verpakkingen wordt veroorzaakt is echter het grote probleem. Bottle Up biedt consumenten die onderweg een flesje water willen aanschaffen, een ideaal alternatief voor de vele single-use varianten. De fles is gemaakt van suikerriet, BPA vrij en alvast voor je gevuld met verfrissend bronwater. Is je fles leeg? Geen probleem, vul hem dan zo vaak je wil weer veilig bij met kraanwater. Voor iedere fles die wij verkopen, besparen we minstens 5 single-use verpakkingen een trip naar de afvalberg or erger nog, de natuur!

Met Bottle Up drink je nooit alleen; voor iedere fles die we verkopen doneren we namelijk ook nog 100 liter schoon drinkwater aan projecten in ontwikkelingslanden via onze partner Made Blue. Tot heden is het ons gelukt om meer dan 18 miljoen liter schoon drinkwater te doneren.

Vind Bottle Up in het waterschap van onder andere Jumbo, Hema, Holland & Barrett, Plus, WHSmith, Morissons (beiden U.K.) en vele andere locaties in binnen- en buitenland.