Partnernieuws B for Good Leaders

B For Good leaders is de eerste mondiale coöperatie van zakelijke leiders die een model van regeneratief en ondernemend leiderschap bevordert om de overgang naar een nieuwe economie van duurzame welvaart te versnellen.

Ons streven is gericht op het samenbrengen van ondernemende leiders van bedrijven, ethische leiders die op systematische wijze samenwerken met overheden, filantropen, academici en andere welwillende instanties

Met dit doel voor ogen hebben we de B For Good Leaders coöperatie opgericht. Onze initiële stap in de oprichting van deze coöperatie vond plaats tijdens de topconferentie in Rome in 2022, waar 750 toegewijde leiders bijeenkwamen om aan vijf kernthema’s te werken. Dit leidde tot de ondertekening van een gezamenlijke verklaring-The B For Good Leaders Declaration- door alle deelnemers. De Amsterdamse topconferentie in 2023 bracht meer dan 1200 leiders samen, die onderling verbindingen legden, partnerschappen aangingen om gezamenlijke actie te ondernemen, en getuige waren van de officiële lancering van de coöperatie.

Sinds de oprichting in september 2023 hebben we meer dan 2000 zakelijke leiders mogen verwelkomen binnen de coöperatie, en we verwachten dat dit aantal tegen het einde van dit jaar zal groeien naar 10.000. Met deze exponentiële groei zal het aantal deelnemende zakelijke leiders zich ontwikkelen tot meer dan 100.000, een gemeenschap van topondernemers uit verschillende regio’s. Ons doel is om grootschalige transformatie te realiseren. We zullen elkaar inspireren en gezamenlijk actie ondernemen om constructieve oplossingen te ontwikkelen.

Waarom lid worden van de B For Good Leaders Cooperatie?

  • Leg (wereldwijd) contacten met betrouwbare business partners.
  • Bedrijven financieren of zelf een financiering zoeken.
  • Waar inspiratie en intelligentie worden gedeeld
  • Connect met like-minded leaders
  • Tracks voor leiderschapsontwikkeling
  • Exclusieve toegang tot events

De leden van het online Kenniscentrum op het gebied van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) worden door de oprichters van B For Good Leaders Marcello Palazzi en Leen Zevenbergen uitgenodigd om lid te worden van het B For Good Leaders Platform.

Er zijn geen kosten verbonden aan het lidmaatschap van ons Community Platform.

Het lid worden van ons Community Platform vereist enkele stappen. We willen je graag helpen door een account voor je aan te maken als een extra service. Natuurlijk ben je meer dan welkom om dit zelf te doen als je dat liever hebt.

Omdat we ons volledig bewust zijn van de bestaande Europese privacywetgeving en de ambitie hebben om in volledige transparantie met je samen te werken, realiseren we ons dat we je account alleen kunnen aanmaken wanneer we jouw expliciete toestemming hiervoor ontvangen.

Als je onze hulp op prijs stelt, laat het ons dan weten door op de bovenstaande knop te klikken. Na ontvangst van je reactie zullen we je account voor je aanmaken. Zodra je bent toegevoegd aan het Community Platform, kun je je profiel invullen zoals je dat zelf wilt, met persoonlijke informatie zoals jij dat beslist.

We hopen oprecht dat je onze zorgvuldige benadering op prijs stelt en we kijken er oprecht naar uit om je te verwelkomen in onze gezamenlijke inspanningen om samen een regeneratieve economie op te bouwen.

Marcello en Leen, oprichters B for Good Leaders